Η ΕΠΟ των Χαριστέα-Αναστασιάδη απένειμε τα διπλώματα UEFA B-C στα στελέχη του Πανσεραϊκού!

Η ΕΠΟ των Χαριστέα-Αναστασιάδη απένειμε τα διπλώματα UEFA B-C στα στελέχη του Πανσεραϊκού!

H ποιότητα των ποδοσφαιριστών και των γυμναστών στον φετινό Πανσερραϊκό δεν μετριέται μόνο στον αγωνιστικό χώρο και τις καθημερινές προπονήσεις. Φαίνεται και από την καλλιέργεια των αθλητών γενικότερα, στο πως αντιλαμβάνονται τα σπορ που αγαπούν.

Την Παρασκευη 29/3 απονεμήθηκαν,  στους απόφοιτους των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Σερρών, μεταξύ άλλων και των δικών μας, Άγγελο Κούτλα, Κωνσταντίνο Μπάρδα και Δημήτρη Μούρα (Γυμναστής) τα διπλώματα προπονητών επιπέδου UEFA B (Κούτλας, Μούρας) και UEFA C (Μπάρδας). Να σημειωθεί, ότι, δεν είναι οι μόνοι στην ομάδα, που κατέχουν πανεπιστημιακούς τίτλους ή σπουδάζουν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στην ιδιαίτερη εκδήλωση, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρευρέθηκαν ο Άγγελος Χαριστέας με τον Φάνη Κατεργιαννάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, καθώς και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Αναστασιάδης που κλήθηκε να μιλήσει, δίνοντας συγχαρητήρια στους νέους τεχνικούς, στηρίζοντας τους με τα λόγια του. «Ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι ένας δύσκολος δρόμος», είπε χαρακτηριστικά αφού τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr