Η ΕΠΟ αποφασίζει για τον 18ο της Football League | Σέντρα στις 30/9

Η ΕΠΟ αποφασίζει για τον 18ο της Football League | Σέντρα στις 30/9

Συνολικά 17 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League, πλην του Αγροτικού, ο οποίος και τυπικά πλέον δεν θα ανήκει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, όπως επιβεβαιώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο την Παρασκευή (4/8).
Οι υπόλοιπες ομάδες πλήρωσαν το αντίτιμο για το σχετικό παράβολο, όπως και ο Ηρακλής, αλλά δεν είναι ακόμη βέβαιο πόσες ομάδες θα είναι παρούσες στη σέντρα καθώς η διοργανώτρια έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ να αποφασίσει για συμπλήρωση ομάδων, με βάση το άρθρο 4 περί αναλογικότητας.
Η Ομοσπονδία, δηλαδή, καλείται να αποφασίσει εάν η 18η ομάδα θα είναι η τελευταία ομάδα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, δηλαδή ο Πανελευσινιακός, ή αν γίνει πρωτάθλημα 17 ομάδων ή αν θα ισχύσει το ακραίο σενάριο να ανέβει ομάδα από τη Γ’ Εθνική.
Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει ακόμη εκκρεμοδικία. Αν ο ΑΟΧ δικαιωθεί στο Διαιτητικό και πάρει πίσω τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, τότε την επιλαχούσα θέση της παραμονής παίρνει η Καλλιθέα (και φυσικά ο ΑΟΧ μένει στην κατηγορία).
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το πρωτάθλημα ενδέχεται να ξεκινήσει το διήμερο 30/9 – 1/10, όμως δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και νωρίτερα, δηλαδή στις 23-24/9, αν και εφόσον κλείσουν γρήγορα τα χορηγικά θέματα που «τρέχει» η Λίγκα.

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr