Η εντεκάδα του Πανσερραϊκού κόντρα στον ΑΟΚ

Η εντεκάδα του Πανσερραϊκού κόντρα στον ΑΟΚ

Με τον Στέφανο Πέτρου να ξεκινά βασικός, ξεκινά η 11αδα του Πανσερραϊκού για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Καβάλας, ενώ στα ευχάριστα νέα η επιστροφή Τσιμίκα στην αποστολή, όπως και του Κώστα Τεντζέρη που είναι στις επιλογές του προπονητή των «λιονταριών» αντί του Στέφανου Γουναρίδη.

Οι 11 εκλεκτοί του προπονητή του Πανσερραϊκού, Πέτρου Στοΐλα, είναι οι εξής:

Ο Έλληνας τεχνικός των “Λιονταριών”, θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-5-1 σε διάταξη, 4-2-3-1 και θα ξεκινήσει με τον Καβουσάκη κάτω από τα γκολπόστ, τον Ζέρη δεξιό οπισθοφύλακα, τον Πίντο αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γιανναράκη – Κασμερίδη. Αμυντικά χαφ οι Ψάλτης και Κρητικός. Στο δεξί “φτερό” της επίθεσης θα είναι ο Γεωργιάδης και αριστερά ο Πέτρου, με τον Λουφάκη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πράντο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Τεντζέρης, Κουτσίδης, Τσόπελας, Μαρκιόνι, Τσιμίκας, Θεοδωρίδης, Κόντσι, Μέσι και Γκούρτσας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr