Η γυναικεία ομάδα του Πανσερραϊκού στο μπάσκετ συστήνεται στο κοινό 17/7!

Η γυναικεία ομάδα του Πανσερραϊκού στο μπάσκετ συστήνεται στο κοινό 17/7!

Τα κορίτσια του Πανσερραϊκού στο μπάσκετ, συνεχίζουν την πορεία τους στα υψηλά πατώματα της Α2 για 3η συνεχόμενη χρονιά και την Τετάρτη(17/7) σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, συστήνουν τη νέα ομάδα για την σεζόν 2019-20!

Οι «λιονταρίνες» προχώρησαν στο απαραίτητο… face lift και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση του νέου προπονητή Βαγγέλη Καρατσομπάνη και της παίκτριας Ελευθερίας Γαϊτάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ:

«Προχωράμε δυναμικά!

Με νέο προπονητή, νέες παίκτριες, νέο όνομα, με πολύ πάθος, αλλά πάνω από όλα σαν οικογένεια….

Με οδηγό τον νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος έχει στα χέρια του ανάμεικτο ρόστερ νεαρών αλλά και εμπειρότερων παικτριών που είναι έτοιμες να ¨πολεμήσουν¨ δυναμικά για ακόμα μία σεζόν ώστε να αναδείξουν το Σερραϊκό Γυναικείο Μπάσκετ, θέτονται οι νέοι στόχοι της ομάδας μας:

α) καθιέρωση στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας,

β) ανάδειξή νέων αθλητριών

Δύο στόχοι που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα επιτρέψουν στην  ομάδα μας να κάνει ένα ακόμα μεθοδικό βήμα προς την Α1…

Σε αυτή την νέα αγωνιστική περίοδο, η ομάδα βασιζόμενη στον νεανικό ενθουσιασμό και την ενέργεια, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις αξίες που διέπουν το Σύλλογο».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr