Η αφιέρωση του Πλατέλλα στον κολλητό του Ανάκογλου!

Η αφιέρωση του Πλατέλλα στον κολλητό του Ανάκογλου!Η ενέργεια του Βαγγέλη Πλατέλλα αν μη τι άλλο έδειξε το κλίμα που επικρατεί στον Άρη, αλλά και την στενή του φιλία με τον Σερραίο Δημήτρη Ανάκογλου. Μετά το γκολ που σημείωσε στο 24ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιγιάλει, ο βραχύσωμος επιθετικός έτρεξε στον πάγκο της ομάδας και εκεί τον περίμενε ο φροντιστής της ομάδας Δημήτρης Τσακίρης ο οποίος του έδωσε μια φανέλα του Δημήτρη Ανάκογλου. Ο Πλατέλλας την έδειξε στους φίλους της ομάδας που βρίσκονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και φυσικά αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του και κολλητό του.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ανάκογλου θα χρειαστεί να υποβληθεί για 3η φορά σε επέμβαση στο γόνατο – μέσα σε διάστημα 18 μηνών – και προβλέπεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από τουλάχιστον πέντε μήνες.

Ο Σερραίος μέσος του Άρη, που όλο αυτό το διάστημα συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του, οι οποίες μέρα με τη μέρα, ολοένα και αυξάνονταν. Οι εξετάσεις που υπεβλήθη έδειξαν αυτό που όλοι φοβόντουσαν με τον Ανάκογλου, να αναγκάζεται να μείνει για άλλους πέντε μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Η επέμβαση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη (17/04), με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να είναι στο πλευρό του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr