Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για την επιστροφή στη δράση και τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 . Οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν τη Δευτέρα 13/03(15:15, ΕΡΤ3) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τη Νίκη Βόλου με τον προπονητή μας, Παύλο Δερμιτζάκη, να ανακοινώνει 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 25 παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Κατσίκας, Μάροβιτς, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Παπάζογλου, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Καρασαλίδης, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανάκογλου, Καραμπέρης, Σοφιανός, Μούργος,Αλί Μπαμπά, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Δημητρίου, Οικονόμου, Νάτσος, Γιαννίκογλου, Τσομπανίδης, ο Κολομπίνο που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού την τελευταία στιγμή, όπως και οι νεαροί Παπακωνσταντίνου και Μασάϊ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr