Η αποστολή του Πανσερραϊκού για την Καρδίτσα

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για την Καρδίτσα

Χωρίς νεότερα προβλήματα και με απόντες τους τραυματίες Ντοράγκι και Τσελεπίδη, αλλά και τον Στέβιτς που βρίσκεται στην Σερβία λόγω του αιφνίδιου θανάτου της αδερφής του ολοκλήρωσε ο Πανσερραϊκός την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής(21/5, 17:00, live SSN) στην Καρδίτσα. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται και οι νεαροί Γιαξής και Ταχματζίδης στους οποίους έχει “υποσχεθεί” χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

 

Ο Πανσερραϊκός ναι μεν δεν έχει ουσιαστικό στόχο εδώ και καιρό έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή, ωστόσο το να τερματίσουν ακόμη πιο ψηλά από την 8η θέση στην οποία έχουν σταθεροποιηθεί εδώ και καιρό, είναι ένα κίνητρο για τους Σερραίους, για αυτό και απαλλαγμένοι από το άγχος θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα από την Αναγέννηση. Οι γηπεδούχοι είναι βέβαια αυτοί που καίγονται για τη νίκη, καθώς βρίσκονται σχετικά σε οριακή θέση και δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την σωτηρία τους μαθηματικά.

 

Αναλυτικά η αποστολή:

Φωτογραφία του χρήστη Panserraikos 1964 FC / ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr