Η αποθέωση του Διλμπέρη στον Κρυστάλλη & οι… άγνωστες πτυχές της σχέσης τους!

Η αποθέωση του Διλμπέρη στον Κρυστάλλη & οι... άγνωστες πτυχές της σχέσης τους!

Ο Παντελής Κρυστάλλης όντας καλεσμένος την Τετάρτη στην ΕΡΑ Σερρών επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως η θητεία του στον Ηρακλή ήταν και η τελευταία της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς μετά από πολλά χρόνια κρεμάει τα παπούτσια του θέλοντας να μείνει στον χώρο και ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Διλμπέρης, από την Αμερική όπου και βρίσκεται… τον αποθέωσε, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές των συνεργασιών τους σε Εθνικό Γαζώρου και Αγροτικό Αστέρα.


Πως έφτασε από εκεί που τον “φορτώθηκε”… με το ζόρι, να πανηγυρίζει τα γκολ του με την φανέλα του Ηρακλή;

(Από την συνύπαρξη στον Εθνικό Γαζώρου, το καλοκαίρι του 2012, λίγο πριν ο Παντελής αποχαιρετήσει την ομάδα, καθώς δεν έμεινε για την Football League)

Η περιγραφή του στην ανάρτηση του στο Facebook είναι χαρακτηριστική και εντυπωσιακή με τίτλο: ΠΑΝΤΕΛΗΣ = ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ = ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ

“Καλοκαίρι του 2010 , πρώτο άκουσμα από τον κουμπάρο και πρόεδρο του Εθνικού Γαζώρου Γ.Καλαποτλή: <…το επιθετικό πρόβλημα θα το λύσει ο Κρυστάλλης>! <Ποιος είναι αυτός πάλι…> λέω εγώ! Τελικά μένει στην Ηράκλεια της Γ΄ Εθνικής. Αλλά τον Δεκέμβρη του 2011 λέει ο κουμπάρος… μεταγραφή προέδρου… με το ζόρι! Και με την πρώτη συμμετοχή, με βολέ, 1-0 τη Νίκη Βόλου! Μισό πρωτάθλημα…

Τον αδικώ το 2012 και φεύγει χωρίς κανένα σχόλιο η μορφασμό( ΕΠΙΠΕΔΟ )!

Στο νέο Αγροτικό Αστέρα της Γ΄ Εθνικής το 2013 έρχεται και βάζει 13 γκολ και καθαρίζει το ματς με την ΑΕΚ! Εκείνη την χρονιά αλλάζει αγωνιστικό προφίλ, τρέχει περισσότερο, χάνει κιλά, κάνει άμυνα και πλέον δεν είναι παίκτης μου, αλλά γίνεται φίλος μου.

Καφέδες και κουβέντες πολλές! Λέει ότι αν βρεθούμε αντίπαλοι θα μου αποδιοργανώσει το 3-4-3(χαχαχχαχα, έλα Αμερική τώρα)!

Αλλά έχω καημό πως ένας τέτοιος παίκτης δεν θα πάρει την γεύση της μεγάλης ομάδας που έχει κάνει Α΄ Εθνική, αφού ούτε στον Πανσερραϊκό μπορώ να τον πάρω το 2016! 

Και έρχεται το καλοκαίρι του 2017(σιγά μην τον άφησε ο Τάσος-Κατσαμπής-)! Στον πολύ γρήγορα σχεδιασμένο Ηρακλή! Πρώτο ουφ… άντε να πάρει την πρώτη μυρωδιά από Καυτατζόγλειο! Βλέπω το Ηρακλής-Νάουσα και μπαίνει αλλαγή… δεύτερο ουφ… στο 87΄… ήθελε μία επαφή με την διορατικότητα του και απλά να πάει εκεί που ξέρει να βγάζει τα κάστανα από την φωτιά! Γκοοοοολλλ! Σηκώθηκα και φώναζα όχι μόνο για τον Ηρακλή, αλλά περισσότερο για αυτόν τον άνθρωπο που είχε αφήσει την δυναμική του για 10 χρόνια στα στενά όρια της αξιοσέβαστης Ηράκλειας. 

Επιτέλους Τέλη, στα 35 σου χρόνια(παράδειγμα για πολλούς που εγκαταλείπουν) πήρες λίγο από αυτό που σου άξιζε από το ποδόσφαιρο, γιατί την θέση στην καρδιά μας την είχες πάντα!

Ο φίλος σου… περίπου μισό κύκλο της γης μακριά”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr