Η απάντηση της ΠΑΕ στη τοποθέτηση Γερόλυμου!

Η απάντηση της ΠΑΕ στη τοποθέτηση Γερόλυμου!

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής Νάσος Γερόλυμος, που λόγω τραυματισμού, δεν αγωνιστήκε στα «λιοντάρια» την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν, εξέφρασε δημόσια την πικρία του για την μη ανανέωση του συμβολαίου του, όπως είχε εκφραστεί ως στήριξη απο την Σερραϊκή ομάδα.

Το μπάχαλο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…έβαλαν άδοξο τέλος στην περίπτωση του, όπως και δεκάδων ποδοσφαιριστών, αφού η αδειοδότηση τελικά δεν δόθηκε ποτέ στις ομάδες που ανέβηκαν με στην αναδιαρθρωμένη SL2.

Κύκλοι της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ισχυρίζονται οτι ο παίκτης είναι πλήρως τακτοποιημένος στις οικονομικές του υποχρεώσεις και η ομάδα κάλυψε όλες τις ιατρικές απαιτήσεις, που χρειάστηκαν για την αποκατάσταση του τραυματισμού του και παράλληλα στάθηκε και ψυχολογικά δίπλα στον παίκτη.

Η καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος τον Μάρτιο… και η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ, (εξαιτίας της ΕΠΟ) δεν επέτρεψαν την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, αν και η πρόθεση των «κόκκινων» ήταν δημόσια δηλωμένη και απο το 2018 και μετά δεν έχει υπάρξει το παραμικρό οικονομικό και ηθικό ζήτημα.

Άνθρωποι απο το περιβάλλον του Πανσερραϊκού, θα προχωρήσουν και στην αξιοποίηση όλων των ένδικων μέσων, προκειμένου να αποκατασταθεί η υπόληψη και η τιμή της ομάδας, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr