Η αναγέννηση του Πανσερραϊκού δεν περνά από το χορτάρι…ΑΛΛΑ!

Η αναγέννηση του Πανσερραϊκού δεν περνά από το χορτάρι…ΑΛΛΑ!

Όταν φτάνεις ένα βήμα από την καταστροφή, όταν φτάνεις ένα βήμα από την διάλυση και την Β΄ ΕΠΣ Σερρών, όταν απαξιώνεσαι στην καρδιά χιλιάδων οπαδών, που σου γύρισαν την πλάτη όλα αυτά τα χρονιά φεύγοντας από το γήπεδο, όταν ματώνεις να βρεις χορηγίες, όντας το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό brand, την στιγμή που άλλα σπορ ή άλλες ομάδες της περιφέρειας του νόμου, διάγουν βίους αντιθέτους και ανοδικούς, τότε η αναγέννηση σου περνά, από την καθημερινή αυτονόητη αναδόμηση… που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αγωνιστικό.

Κι αυτόν τον «Γολγοθά», της επιστροφής στην κανονικότητα τον κουβαλούν καθημερινά τα πρόσωπα της διοίκησης και τα στελέχη που επιλέχτηκαν για να κάνουν… την «βρώμικη δουλειά», ώστε να λάμψη και πάλι ο Πανσερραϊκός!

Αλλά…

Όταν κουβαλάς όνομα, ιστορία και έμβλημα βαρύ όσο σχεδόν η ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και συνειδησιακά η θέση σου, είναι δίπλα στους μεγάλους, τους μεσαίους ή τους μικρούς αλλά της ΠΡΩΤΗΣ κατηγορίας του Ελληνικού πρωταθλήματος, τότε στον πάγκο και μέσα στο χορτάρι θα πρέπει να δίνεις όλο σου το είναι. Το ελάχιστο που πρέπει να κάνεις όταν αγωνίζεσαι με την φανέλα του Πανσερραϊκού είναι να καταθέτεις ψυχή και  πάθος, να έχεις αυταπάρνηση και η προσπάθεια σου είναι για νίκη να είναι στο μέγιστο βαθμό, ανεξαρτήτως εάν έρθει αυτή ή όχι. Το ποδόσφαιρο άλλωστε έχει 3 αποτελέσματα.

Το ρόστερ αυτή την στιγμή του Πανσερραϊκού κατά γενική ομολογία από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας είναι για την πρώτη τριάδα. Τα  σκαμπανεβάσματα ήταν λογικά μέχρι την 5η αγωνιστική. Από εδώ και πέρα, την ευθύνη για την αγωνιστική… αόρατη εικόνα, όπως στο Παραλίμνιο την έχουν όλοι. Και οι καθοδηγητές του ματς, και οι ταλαντούχοι παίκτες και οι γυμναστές στις προπονήσεις. Ο Νέστος είναι επίσημο διαγώνισμα Κύριοι…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr