Η Ακαδημία του Πανσερραϊκού & η Ακαδημία ”Σέρρες 85” προχωρούν μαζί και γιγαντώνονται!

Η Ακαδημία του Πανσερραϊκού & η Ακαδημία ''Σέρρες 85'' προχωρούν μαζί και γιγαντώνονται!

Σε μια σημαντική συνεργασία-συγχώνευση, προχώρησαν οι «κόκκινες» ακαδημίες του Πανσερραϊκού και της ακαδημίας «Σέρρες ’85», όπου η τελευταία προσαρτάται στα «Λιοντάρια» και δημιουργείται έτσι, μια κορυφαία ακαδημία, που θα εκπροσωπεί επάξια όλο το νομό και όχι μόνο. Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Σερραϊκού συλλόγου και ο ερασιτέχνης, έχουν την διορατικότητα να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με μια ακαδημία, που έχει αποδείξει στην πορεία των ετών τις ποιοτικές προδιαγραφές της, στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Στην εποχή -δυστυχώς- της Covid-19 όλα είναι ρευστά, ειδικότερα στο θέμα του αθλητισμού και της εξέλιξης των νεαρών αθλητών. Η κίνηση αυτή στην πόλη μας, δείχνει καλά αντανακλαστικά απο δυο σημαντικές ακαδημίες και προσθέτει στους «κόκκινους», έξτρα υπηρεσίες για να προχωρήσουν δυναμικά στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας του Πανσερραϊκού:

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την συμφωνία ενσωμάτωσης, της ακαδημίας υψηλών προδιαγραφών «Σέρρες ’85», με την ΄΄PANSERRAIKOS F.C. – ACADEMY΄΄.

Οι «κόκκινες» Ακαδημίες προχωρούν δυναμικά, αναβαθμίζοντας με την συμφωνία αυτή, το ποδοσφαιρικό μέλλον της περιοχής μας και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά, που επιθυμούν να ψυχαγωγηθούν, να αθληθούν και να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Οι ατυχείς προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία της Covid-19, υποχρεώνει την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός να δημιουργήσουν ένα νέο και ασφαλές αθλητικό μονοπάτι, με ποιότητα, όπως πορεύτηκε μέχρι τώρα ο ενιαίος σύλλογος μας και η ακαδημία «Σέρρες ’85». Προσκαλούμε ξανά το Σερραϊκό κοινό να εμπιστευτεί την προοπτική, την τεχνογνωσία και την οργάνωση που προκύπτει από τη νέα συνεργασία μας, προς όφελος των νεαρών αθλητών.

Νέος υπεύθυνος προγραμματισμού και οργάνωσης όλων τμημάτων υποδομής της ανανεωμένης PANSERRAIKOS F.C. – ACADEMY΄΄ είναι ο κ. Οδυσσέας Δαρνάκας.

Καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας «Σέρρες ’85»:

Αγαπητοί γονείς και αθλητές της Ακαδημίας μας,

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι η «Σέρρες ’85» προχώρησε σε συμφωνία συνένωσης δυνάμεων με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η «Σέρρες ’85» θα ενσωματωθεί στο δυναμικό των «κόκκινων» ακαδημιών, διευρύνοντας τις προοπτικές για τους αθλητές της και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες αθλητικές υπηρεσίες.

Επίσης, δέχθηκα την τιμητική πρόταση να αναλάβω τη θέση του υπεύθυνου προγραμματισμού και οργάνωσης των όλων τμημάτων υποδομής του Πανσερραϊκού, πρόταση την οποία αποδέχθηκα, πιστεύοντας ότι θα φανώ αντάξιος των απαιτήσεών της.
Από τη δημιουργία της μέχρι σήμερα η Ακαδημία «Σέρρες ’85» βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές: στο ευ αγωνίζεσθαι, την αγάπη για το παιδί και την ολοκλήρωση του αθλητή, ως παίκτη και ως προσωπικότητα.

Σε αυτές τις αρχές παραμένουμε πιστοί, προσαρμοζόμενοι στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Με στόχο να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις και την αβεβαιότητα που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, Σέρρες ’85, ΠΑΕ Πανσερραϊκός και ΜΓΣ Πανσερραϊκός αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για όλους τους αθλητές.

Επιπλέον, η συμφωνία αυτή για τη «Σέρρες ’85» λύνει το γηπεδικό πρόβλημα με την έδρα του συλλόγου εξασφαλίζοντας σε κάθε τμήμα τη δυνατότητα να αθλείται σε κατάλληλους φυσικούς χλοοτάπητες. Παράλληλα, η συμφωνία με τα «Λιοντάρια» παρέχει πολλαπλά οφέλη για την ολοκληρωμένη εξέλιξη ενός νεαρού αθλητή, παρέχοντας του υπηρεσίες από τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του έως και το τέλος της καριέρας του.

Για όλους τους παραπάνω λόγους πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη νέα σελίδα του σερραϊκού αναπτυξιακού ποδοσφαίρου…
Μέσα από αυτή τη συνεργασία βγαίνουμε όλοι πιο δυνατοί!

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Οδυσσέας Δαρνάκας.

Κι επειδή οι καιροί δεν είναι μόνο δύσκολοι αλλά και πονηροί…η ιστοσελίδα μας, εύχεται καλή δύναμη και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ακαδημίες του νομού, που προάγουν το Σερραϊκό ποδόσφαιρο με ήθος και αρχές!

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr