Ηρόδοτος-Ελπίς Σκουτάρεως ο τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών στις 20 Μαϊου!

Ηρόδοτος-Ελπίς Σκουτάρεως ο τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών στις 20 Μαϊου!

Ο Ηρόδοτος, ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου, θα είναι ο αντίπαλος της Ελπίδας Σκουτάρεως στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20 Μαϊου και μένει να οριστεί από την ΕΠΟ η ακριβής έδρα, που πιθανότατα θα είναι στην Αθήνα, αλλά και η ώρα έναρξης του ματς που θα χαρίσει σε μία από τις δύο ομάδες την κούπα.

 

Η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε με 2-0 στον ημιτελικό τον Αστέρα Βλαχιώτης και πήρε για πρώτη φορά και αυτή την ιστορία της την πρόκριση στον τελικό, ενώ το ευχάριστο και για τους δύο φιναλίστ είναι πως είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο εξασφάλισαν την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική.

 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του τελικού κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, ανάμεσα σε ΑΕ Καραϊσκάκη και Αχαϊκή, για το Super Cup.

 

Ο βοηθός προπονητή του Ηροδότου Δημήτρης Τριβιζαδάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς σημείωσε πως… κάτι χρωστάει στις Σέρρες, καθώς είναι αυτός που καθόταν στον πάγκο της Μικτής ομάδας Νέων του Ηρακλείου στον τελικό της Βάρης, εκεί όπου η Ε.Π.Σ.Σερρών κέρδισε με 3-2. Βέβαια το συγκεκριμένο γεγονός έχει διπλή ανάγνωση, καθώς μπορεί να είναι ευνοϊκό για την Σερραϊκή ομάδα, αν όντως οι Σερραίοι… του έχουν πάρει τον αέρα.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις:

Ο μεγάλος στόχος της Ελπίδας ήταν η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο από την στιγμή που απέχει έναν αγώνα μακριά από την κατάκτηση της κούπας θα πάει και θα την διεκδικήσει! Το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει στην θέση “1”, καθώς ο Νικολούδης δέχθηκε κόκκινη κάρτα και είναι τιμωρημένος, ο Καστανιώτης υπέστη μερική ρήξη έξω χιαστού και αναμένεται η τελική εκτίμηση για τον χρόνο αποκατάστασης και δεν αποκλείεται να επιστρατευτεί ο Βασίλης Τσακιρίδης εκείνη την ημέρα εφόσον δεν υπάρχει λύση, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμοι οι Τάντιτς και Στεφανίδης!

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr