ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: “Με τα ψεύδη τους μας προσβάλλουν όλους”!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: "Με τα ψεύδη τους μας προσβάλλουν όλους"!

Ανακοίνωση-απάντηση στις καταγγελίες της Αναγέννησης Ν.Πετριτσίου για όσα έγιναν το Σάββατο στο μεταξύ τους ματς εξέδωσε ο Ηρακλής Αμμουδιάς, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις για κάθε κατηγορία και σημειώνοντας με όλα αυτά τα ψεύδη προσβάλλουν την ομάδα, την Ε.Π.Σ.Σ και όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου, ενώ παραπέμπουν στο βίντεο του αγώνα. 

Αναλυτικά:

“Αδιαψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα εάν η διαιτησία είχε εντεταλμένο έργο να βοηθήσει την ομάδα μας. Η ψευδής ανακοίνωση της ομάδας του Πετριτσιου προσβάλει την ομάδα μας, την ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ και όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου.
Η φιλοξενία που παραχώρησε η ομάδα μας στην ομάδα του Πετριτσίου ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα μιας και παραχωρήθηκαν όλα όσα μπορεί να προσφέρει ο γηπεδούχος στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Όσο για τις ψευδείς αναφορές περί της παρεμπόδισης του τραυματία παίκτη της ομάδας του Πετριτσιου για τις πρώτες βοήθειες να τονίσουμε ότι ο πρώτος που μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου για να δει τι έχει συμβεί με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή ήταν ο πρόεδρος μας ο οποίος έδωσε φόρμες της ομάδας μας στον παίκτη και ο ίδιος επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ για να έρθει στο γήπεδο της Αμμουδιάς να παραλάβει τον παίκτη του Πετριτσίου και αυτόν τον άνθρωπο συκοφαντούν με ψευδείς ανακοινώσεις οι αντίπαλοι, ευτυχώς υπάρχει και γι’αυτό η κάμερα σαν μάρτυρας αλλά και ο πρώτος βοηθός όπως και ο γιατρός του αγώνα.

Θέλουμε να μάθουμε σε τι αποσκοπεί τόσο λάσπη στον πρόεδρο μας αλλά και στην ομάδα μας. Σε ότι αφορά ότι αποκαλεσαμε “Βούλγαρους” τους παίκτες του Πετριτσίου αυτό υπάρχει μόνο στην φαντασία τους και είναι ψευδές και προσπαθούν να χτυπήσουν με αυτό το τρόπο την ομάδα μας και τον πρόεδρο μας διότι έχει την ιδιότητα του αντιδημάρχου και προσπαθούν να τον “χτυπήσουν” με αθέμιτα μέσα. Υπάρχει βίντεο και είναι στην διάθεση οποιου θέλει, να το δει ! Στο συγκεκριμένο βίντεο παράγοντες της διοίκησης του Πετριτσιου βρίζουν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με ακατανομαστες εκφράσεις.

Μια ακόμη ψευδης τοποθέτηση που εμπλέκουν το όνομα της ομάδας του Άρη Ποντισμενου είναι πέρα για πέρα ψευδής με μοναδικό σκοπό να μας βάλουν σε προφανή αντιπαραθεση με την ομάδα του Άρη Ποντισμενου. Επίθεση δέχθηκε προς το τέλος του αγώνα και ο προπονητής μας Βαγγέλης Τουσκας από παράγοντες του Πετριτσιου με απειλές και ύβρεις για όλη του την οικογένεια ακόμα και την μητέρα του την οποία έχει χάσει τα τελευταία 15 χρονια,με την δικαιολογία ότι προκάλεσε! Όσοι ξέρουν τον Βαγγέλη Τουσκα ξέρουν και το ήθος του αλλά και την προσωπικότητα που έχει πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν προπονητής.

Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και απειλητικά μηνυματα και σε παίκτη της ομάδας μας από τον πρόεδρο της ομάδας του Πετριτσιου με διάφορους χαρακτηρισμούς. Δεν θα περάσει η συκοφαντική δυσφήμιση και η ηθική βλάβη που έχει υποστεί ο πρόεδρος μας και γενικά ο σύλλογος μας. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ψάχνουν για σχοινί.

Πριν 2 μήνες ήρθαν στην έδρα μας μας κέρδισαν 0-3 και εμείς δείξαμε επίπεδο παρά τις προκλήσεις και δεν έγινε τίποτα,χθες έχασαν 1-0 και έγινε χαμός,κάτι που σημαίνει ότι δεν ξέρουν να χάνουν τα παλικάρια. Υπάρχει φυσικά και βίντεο που διαψεύδει την παρουσία μπράβων όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους άλλωστε ο Ηρακλής Αμμουδιας ποτέ δεν χρειάστηκε σε όποιο γήπεδο αγωνίστηκε παρουσία μπράβων. Είμαστε έτοιμοι να προβούμε με όλα τα νόμιμα μέσα για να αποκατασταθεί η αλήθεια και η τάξη.

Το ΔΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr