Ηρακλής Αμμουδιάς: “Αμοιβαίες εξηγήσεις και τέλος καλό με Νέο Πετρίτσι”!

Ηρακλής Αμμουδιάς: "Αμοιβαίες εξηγήσεις και τέλος καλό με Νέο Πετρίτσι"!

Σε μία σημαντική κίνηση… συμφιλίωσης και μπροστά στο καλό του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, ο Ηρακλής Αμμουδιάς ανακοίνωσε πως τα όσα συνέβησαν μεταξύ των δύο ομάδων μετά το ματς τους με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις και καταγγελίες, γνωστοποίησε πως στο πλαίσιο του Δ.Σ της Ένωσης την Τρίτη, οι άνθρωποι των δύο ομάδων συναντήθηκαν, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και… τέλος καλό, όλα καλά! Αναλυτικά:

“Μετά την χθεσινή συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Σερρών παραγόντων των δύο ομάδων της Αμμουδιάς και της Αναγέννησης Πετριτσίου παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ κυριου Αθανάσιου Χατζηπαντελη και πολλών ακόμα μελών αλλά και της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχα την Δευτέρα από πλευράς Αμμουδιας ο κύριος Αλεξάνδρος Γκαλιος και από πλευράς Πετριτσίου ο κύριος Δημήτρης Μπιμπης δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τα άσχημα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο της Αμμουδιάς,και κάπου εδώ το θέμα θεωρείται ότι έχει λήξει μετά και τις εξηγήσεις που δόθηκαν.

Άλλωστε τα δύο αυτα ιστορικά σωματεία πάντα είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και αντίπαλοι ήταν μόνο για 90 λεπτά. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα της Αναγέννησης Πετριτσίου και του χρόνου να είμαστε και πάλι αντίπαλοι σε διαφορετική κατηγορία γιατί είναι πραγματικά κρίμα τα δύο αυτά σωματεία να βρίσκονται στο Β’ τοπικό.

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Αμμουδιας εύχεται καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλο το φίλαθλο κοσμο.

*Να πούμε και περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Πετριτσίου Σαντρι Γκουπε και να του ευχηθούμε γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμμουδιάς κ.Ιωάννης Βάσσος αλλά και όλο το Δ.Σ.”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr