Ημέρες μεταγραφικών υποθέσεων στον Πανσερραϊκό!

Ημέρες μεταγραφικών υποθέσεων στον Πανσερραϊκό!

Μετά το πέρας των εορτών των Χριστουγέννων και αφού πέρασαν τις ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, άπαντες στον Πανσερραϊκό μπαίνουν και πάλι στην καθημερινότητα και το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο όσον αφορά το πλάνο της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεων της το 2018, καθώς θα πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις που θα την κάνουν ανταγωνιστική σε μεγαλύτερο βαθμό για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής σε πρώτη φάση.

Μάλιστα την Τετάρτη αναμένεται συνάντηση των Περικλή Αμανατίδη, Θωμά Κυπαρίσση, Δημήτρη Αϊβαζίδη, Ηλία Σαββίδη, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η μέχρι τώρα κατάσταση και πολύ πιθανόν να μπούνε στην τελική ευθεία κάποιες υποθέσεις ή να ανοίξουν και άλλες.

Έτσι και αλλιώς είναι δεδομένο πως η ομάδα θα κάνει αρκετές κινήσεις, μιλώντας πάντα για παίκτες κάτω των 24 ετών, καθώς με τις αποχωρήσεις που υπήρξαν και χωρίς κανείς να αποκλείει ότι μπορεί να έρθουν και άλλες, το ρόστερ είναι το μικρότερο της κατηγορίας, σε σημείο που δεν διευκολύνει το έργο του προπονητή ούτε για προπόνηση. Οι “κόκκινοι” χρειάζονται ενίσχυση στις περισσότερες θέσεις, αφού δεν αποκλείεται να αποκτηθεί back up του Ρίστιτς, αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση, αριστερό μπακ, καθώς πέραν του Ιωαννίδη δεν υπάρχει κανείς, κεντρικός αμυντικός για να καλύψει το κενό του Χατζηδίμπα, αμυντικός χαφ για το κενό του Φουσού, πιθανόν κάποια ρεζέρβα για τον Στέβιτς, από την στιγμή που ο Τσελεπίδης τα πάει πολύ καλύτερα στο κέντρο της άμυνας και σίγουρα ένας πλάγιος χαφ και ένας επιθετικός.

Ταυτόχρονα η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα και για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 7 Ιανουαρίου, το οποίο αν αναλογιστεί κανείς που έχει φτάσει ο Πανσερραϊκός στην βαθμολογία είναι κρίσιμο και οι τρεις βαθμοί αποτελούν άμεση ανάγκη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr