Ηλίας Σαββίδης: “Να μάθουν τα παιδιά το μέγεθος του Πανσερραϊκού…”

Ηλίας Σαββίδης: "Να μάθουν τα παιδιά το μέγεθος του Πανσερραϊκού..."

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο παλαίμαχος άσσος του Πανσερραϊκού Ηλίας Σαββίδης με την επιστροφή του στην ομάδα για να αναλάβει πόστο ως υπεύθυνος για την β΄ ομάδα και στο τμήμα scouting του συλλόγου, προκειμένου οι “κόκκινοι” να θέσουν εκ νέου τις βάσεις από τις πολύ επιτυχημένες, ιδιαίτερα κατά το παρελθόν, ακαδημίες, με στόχο φυσικά τα παιδιά να μένουν στην ομάδα, γιατί κατά τα άλλα η παραγωγή δεν σταμάτησε ποτέ. Αναλυτικά είπε στο επίσημο site:

 Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που επιστρέφω μετά από 30 χρόνια στην ομάδα που με ανέδειξε… και στον τόπο μου, στο σπίτι μου. Είναι τεράστια τιμή μου που με επέλεξαν σε αυτό το νευραλγικό πόστο και ελπίζω να προσφέρω με όλα μου τα εφόδια ώστε να πάμε μπροστά τον Πανσερραϊκο εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.
Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλέψω και θα δώσω ότι έχω ώστε να βγάλουμε πάλι δικά μας παιδιά και να φορέσουν την φανέλα με το Λιοντάρι στο στήθος.  Το όραμα μου και το όνειρο μου είναι να μάθουν οι νέοι του τόπου μας…τα νέα παιδιά που δεν πρόλαβαν την χρυσή εποχή των Λιονταριών ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος αυτής της ομάδας…η πραγματική δυναμική της. Αυτό θα γίνει βήμα βήμα μέσα από την σκληρή δουλειά όλων μας! Σας θέλουμε όλους δίπλα μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που γίνεται!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr