Ζ.Σαραγόσα: Μια στημένη φάση μας στέρησε τη νίκη! Θα βελτιωθούμε!

Ζ.Σαραγόσα: Μια στημένη φάση μας στέρησε τη νίκη! Θα βελτιωθούμε!

Ο προπονητής της ομάδας του Πανσερραϊκού κ. Ζεράρ Σαραγόσα σχολίασε στα media του Πανσερραϊκού, τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στην Betsson Super League 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β´.

Ζεράρ Σαραγόσα:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος έπαιξε καλά και πίεσε ψηλά. Δεχτήκαμε ένα γκολ απο στημένη φάση και τίποτα άλλο. Δεν είναι θέμα άμυνας το γκολ που δεχτήκαμε αλλά μιας ειδικής τακτικά φάσης. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να βελτιωθούμε κι άλλο και σε αυτόν τον τομέα. Είμαι ευχαριστημένος απο τους παίκτες μου!»

«Είναι ωραία ιδέα οι δεύτερες ομάδες, το βρίσκω εξαιρετικό! Τα νεαρά παιδιά που παίζουν στις β’ ομάδες, θα εξελιχθούν πιο γρήγορα και θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στις πρώτες ομάδες».

«Έχω μάθει στους παίκτες μου πάντα να βοηθούν κι ήταν λογικό, ότι θα πετούσαμε την μπάλα εκτός αγωνιστκού χώρου, στην φάση του Χατζηστραβού. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κι όταν τελειώνει ένας αγώνας, θα πρέπει να συγχαίρουμε τους αντιπάλους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr