Ζ.Σαραγοσα: Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα! Αξίζαμε τη νίκη!

Ζ.Σαραγοσα: Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα! Αξίζαμε τη νίκη!

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού κ. Ζεράρ Σαραγόσα σχολίασε στα κόκκινα media τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ζεράρ Σαραγόσα:

Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στα πρώτα 30 λεπτά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε 2-3 καθαρές ευκαιρίες, ενώ πετύχαμε κι ενα γκολ. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, δεχτήκαμε 2 γκολ απο αντεπιθέσεις, κάτι που το συζητήσαμε και πρέπει να το διορθώσουμε. Τα λάθη σε αυτή την κατηγορία στοιχίζουν, το γνωρίζουμε και πρέπει να το εμπεδώσουμε με σκληρή δουλειά. Οι παίκτες μου σήμερα έπαιξαν με όλες τους τις δυνάμεις και προσπάθησαν πολυ, για την ανατροπή, πέτυχαν 2 γκολ και άξιζαν κάτι παραπάνω. Υπήρχε αρκετός χαμένος χρόνος στο ματς, που δεν δόθηκε απο τον διαιτητή. Δεδομένων των συνθηκών, με την μακρά αγωνιστική απραξία κρατάμε τα θετικά και τον έναν βαθμό και προχωράμε μπροστά, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β´.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr