Ζόρικο το «Κολέγιο»… χρειάζεται πάθος και σκληρή άμυνα από του Ικάρους!

Ζόρικο το «Κολέγιο»… χρειάζεται πάθος και σκληρή άμυνα από του Ικάρους!

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τους «κυανοκίτρινους», πλέον το κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού, μέχρι το φινάλε της Β΄ Εθνικής! Μια ήττα μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα, και μια νίκη-βάλσαμο, απόψε κόντρα στο Ανατόλια, θα επαναφέρει την ηρεμία και θα πατσίσει την προηγούμενη βαθμολογική απώλεια.

Η Σερραϊκή ομάδα έχει πίστη στις δυνάμεις της και το έχει αποδείξει με τις μεγάλες νίκες που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Πλέον καλείται να κάνει ακόμα μια, στην έδρα του ΣΑΑΚ, που δεν έχει περάσει κάνεις και έχουν λυγίσει και η Καβάλα και το Αγρίνιο. Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου μοιάζουν με «πληγωμένα θηρία» και θέλουν να επιστρέψουν με το ροζ φύλλο αγώνα στις Σέρρες, που θα τους δώσει το δικαίωμα να παλέψουν για την άνοδο.

Διαβάζω και ακούω για την αήττητη έδρα, των 85 Μ.Ο. πόντων, που έχει το ΣΑΑΚ και το πόσο καλή ομάδα είναι. Πράγματι ισχύουν όλα τα παραπάνω, όμως οι Ίκαροι, αφενός έχουν την καλύτερη επίθεση και το καλύτερο επιθετικό transition στο πρωτάθλημα, αφετέρου παίζουν σίγουρα την καλύτερη άμυνα εδώ και 6 ματς… άρα όλα είναι θέμα ρυθμού και ψυχολογικής επιβολής. Επίσης και βάθους, διότι όταν κολλάς στους 50 πόντους, ναι και τυχαίο θα είναι, ναι η μέρα σου δεν θα είναι, αλλά σίγουρα δεν υπήρξε και το κατάλληλο αντίδοτο σε παίκτες, που να ματσάρουν στους αντίπαλους.

Άρα θέλει εμπιστοσύνη στον πάγκο, αφού οι Ίκαροι έχουν και ταλαντούχους και ορεξάτους παίκτες, που μπορούν να πάρουν παραπάνω λεπτά συμμετοχής και να δείξουν… ή να αποδείξουν στο φινάλε ότι αξίζουν να είναι «μαχητές» στους Ικάρους!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr