Ζεράρ Σαραγόσα: Το σκορ δεν λέει την αλήθεια-Ψάχνουμε με την Διοίκηση κάτι ξεχωριστό!

Ζεράρ Σαραγόσα: Το σκορ δεν λέει την αλήθεια-Ψάχνουμε με την Διοίκηση κάτι ξεχωριστό!

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Ζεράρ Σαραγόσα, σχολίασε τον αγώνα με την ΑΕΛ και έδωσε την δική του εκδοχή, για την πλασματική εικόνα του σκορ, στο Αλκαζάρ.

Ζεράρ Σαραγόσα:

Δεν μας αρέσει ο τρόπος που χάσαμε σήμερα αλλά ήταν ένα φιλικό ματς, που διεξάγεται, για να κάνουμε δοκιμές και να διορθώσουμε οτι δεν πηγαίνει καλά. Κρατώ απο τον αγώνα το πρώτο ημίχρονο, που οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν πλήρεις και ο Πανσερραϊκός ήταν κυρίαρχος. Στο β΄μέρος υπήρχε ατυχία, αφού τα τρία απο τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε, ήταν κυρίως αποτέλεσμα συγκυριών. Πραγματοποιούμε σχεδόν καθημερινά διπλές προπονήσεις και έχουμε παίκτες που ακόμα μπαίνουν στην φιλοσοφία μας, γιαυτό και στο β’ ημίχρονο δεν έχουμε υψηλή απόδοση. Το πρωτάθλημα ξεκινά σε έναν μήνα και πιστεύω οτι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω στην διάθεση μου αλλά ως προπονητής θέλω το καλύτερο για την ομάδα μας. Συζητάμε με την διοίκηση για τις τελικές επιλογές που θα δώσουν κάτι ξεχωριστό, προς ενίσχυση του Πανσερραϊκού!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr