Ζεράρ Σαραγόσα: Σαν να πήραμε τρεις πόντους! Περιμένουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο!

Ζεράρ Σαραγόσα: Σαν να πήραμε τρεις πόντους! Περιμένουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο!

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Ζεράρ Σαραγόσα, σχολίασε τον αγώνα με την Ρόδο και έδωσε την δική του εκδοχή, ευχαριστώντας και τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεράρ Σαραγόσα:

Σήμερα δεν κερδίσαμε αλλά η απόδοση μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή και μου δίνει ικανοποίηση για όλα αυτά που δουλεύουμε με τους παίκτες μου. Αποδίδουν κάθε μέρα και καλύτερα και αυτό τους είπα στην ομιλία μου, οτι για μένα το αποτέλεσμα ήταν σαν νίκη και τρεις βαθμοί με βάση την εικόνα τους στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πάλι πολλές αλλαγές, βλέπουμε και τα νέα παιδιά ή τις μεταγραφές μας και προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σύνολο που θα παίζει όμορφα και θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν στο πρώτο εντός έδρας φιλικό και περιμένω κι άλλους στα επόμενα ματς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr