Ζέρης το ένατο «λιοντάρι» και έπεται συνέχεια στις ανανεώσεις του Πανσερραϊκού!

Ζέρης το ένατο «λιοντάρι» και έπεται συνέχεια στις ανανεώσεις του Πανσερραϊκού!

Ο ένατος ποδοσφαιριστής που ανακοινώνει η ομάδα του Πανσερραϊκού σε μια εβδομάδα, είναι ο Αλέξανδρος Ζέρης. Ο Βολιώτης ακραίος αμυντικός, που αγωνίζεται απο την δεξιά πλευρά, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού και θα παραμείνει «λιοντάρι» την επόμενη σεζόν! Ένα δυνατό παιδί με ταλέντο, που όσες ευκαιρίες έχει πάρει τα τελευταία χρόνια στην Β’ -Γ’ Εθνική, τις έχει αξιοποιήσει πλήρως, παίζοντας γεμάτες χρονιές σε καλές ομάδες που στόχο είχαν τον πρωταθλητισμό. Ξέρει απο πίεση και πέρυσι στην πρώτη του χρονιά στους «κόκκινους», προσαρμόστηκε γρήγορα και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Άγγελου Διγκόζη!

Η Σερραϊκή ομάδα, ανανέωσε μέχρι στιγμής με τους Γκούρτσα, Τσιμίκα, Κασμερίδη, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Ψάλτη, Γιανναράκη, Conci και Ζέρη. Σχεδόν όλη την βασική ομάδα παρέμεινε κάτι δίνει το στοιχείο της ομοιογένειας και βοηθά τον coach Διγκόζη. Η συνέχεια θα γραφτεί με τους ξένους που λογικά θα μείνουν αλλα και τις προσθήκες, όπου ανεξαρτήτως κατηγορίας, θα είναι απο το «πάνω ράφι» για τον Πανσερραϊκο και σε κατάλληλη ηλικία, ώστε η ομάδα να αξιοποιήσει στο έπακρο τις συνεργασίες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Και ο Αλέξανδρος Ζέρης «ΜΑΖΙ» στον Πανσερραϊκό του 2021!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Ζέρη. Ο Βολιώτης αμυντικός συνεχίζει «ΜΑΖΙ» μας, την επιτυχημένη πορεία, προς την κορυφή!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr