Ε.Π.Σ. Σερρών: Πρεμιέρα με νίκες για τις Μικτές

Ε.Π.Σ. Σερρών: Πρεμιέρα με νίκες για τις Μικτές

Νικηφόρα ήταν τα αποτελέσματα των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Σερρών στην πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Η ομάδα των Παίδων νίκησε με σκορ 5-2 την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με τέρματα: από δύο των Γιώργου Κουκούτση και Νίκου Τσιφούτη κι ένα του Γιώργου Ρήγα. Η ομάδα των Νέων νίκησε με σκορ 2-1 την Χαλκιδική με γκολ του Αχιλλέα Ρίζου και του Παναγιώτη Σιψή.

Ο προπονητής των Μικτών ομάδων Γιάννη Κόκκινος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το καλό ξεκίνημα των δύο ομάδων και μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε: «Έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παιδιών. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Δυστυχώς τα παιδιά ήταν αγχωμένα, άλλωστε ήταν και το πρώτο παιχνίδι και μάλιστα εντός έδρας. Έμεινα ευχαριστημένος ενώ ξέρω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μην ξεχνάμε ότι στους Νέους, που είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος, όλοι θέλουν και δίνουν τα πάντα για να μας κερδίσουν».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στους Παίδες η ΕΠΣ Δράμας νίκησε με 11-0 την ΕΠΣ Κιλκίς. Στους νέους Δράμα και Κιλκίς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 . Την επόμενη αγωνιστική στις 8/11 οι Σερραϊκές ομάδες θα παίξουν στο Κιλκίς με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ Κιλκίς.

 

πηγή:ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr