Ε.Π.Σ.Σερρών: Κάθε χρόνο… και λιγότεροι! Όσα έγιναν στην Γ.Σ(pics)

Ε.Π.Σ.Σερρών: Κάθε χρόνο... και λιγότεροι! Όσα έγιναν στην Γ.Σ(pics)

Με την παρουσία του προέδρου, των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης αλλά και μικρού αριθμού παραγόντων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Γενική συνέλευση της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αντίκτυπο και στο Σερραϊκό και η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Σερρών που ήταν κάποτε 3η δύναμη στην Ελλάδα σε αριθμό σωματείων και κινδυνεύει φέτος να έχει και στις τρεις κατηγορίες έναν αριθμό ομάδων μικρότερο από πενήντα.

Έτσι η φετινή Επίλεκτη κατηγορία θα αποτελείται από 12 ομάδες, η Ανώτερη από δύο ομίλους των 11 ομάδων και η Β΄ … έχει ο Θεός!!! «Περιμένουμε να δηλώσουν συμμετοχή κι άλλες ομάδες» τόνισαν οι παράγοντες της Ένωσης τονίζοντας ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής ξεκίνησε την ομιλία του δίνοντας συγχαρητήρια στους συντελεστές (υπεύθυνο, προπονητή, παικτών και γονείς) των Μικτών ομάδων για την περσινή τους πορεία, στον Εθνικό Σιδηροκάστρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Απόλλωνα Παραλιμνίου, στη γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής που κέρδισε την άνοδο στην Α εθνική και σε όλους τους παράγοντες των ομάδων που όπως είπε: «καταφέρνουν να διοικήσουν και να συντονίσουν ένα ανθρώπινο δυναμικό και να φέρουν εις πέρας το δύσκολο κομμάτι της διοίκησης σωματείου».Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κάνοντας αναφορά στα προβλήματα που αντιμετώπισε η διοίκηση του και στις λύσεις που έδωσε. Ο κ. Χατζηπαντελής χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία με τον Βαγγέλη Γραμμένο και την ΕΠΟ, αναφέρθηκε στην κάλυψη όλων αγώνων με ιατρική φροντίδα κάτι που ήταν από τις προτεραιότητες της διοίκησης του, στη σχολή προπονητών UEFA C που υλοποίησε η ΈΠΣ Σερρών στο Νομό, στην πραγματοποίηση δύο σχολών διαιτησίας τονίζοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στη διαιτησία, στην αναβάθμιση του παιδικού πρωταθλήματος με τη διεξαγωγή τεσσάρων παιδικών πρωταθλημάτων, στα μελανά σημεία της περσινής χρονιάς που όπως τόνισε «ευτυχώς ήταν λίγα» και στο θέμα των οικονομικών που είναι το δυσκολότερο που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

«Καμιά περίπτωση μεροληψίας»

Ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας: «Πρέπει να τονίσω προς όλες τις πλευρές ότι όσο διοικώ την ΕΠΣ Σερρών, δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει καμία περίπτωση μεροληψίας υπέρ κάποιου σωματείου ή υπέρ κάποιου ποδοσφαιριστή. Τελειώνοντας ας συμφωνήσουμε όλοι ότι θα διατηρήσουμε τα όλα θετικά στοιχεία της προηγούμενης χρονιάς και θα διορθώσουμε τα αρνητικά. Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ να έχουμε όλοι μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από βία και δυσάρεστα γεγονότα».

 

Κώστας Βότσης: «Να βάλουμε όλοι πλάτη»

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Κώστας Βότσης μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά και πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη. Είναι πολύ πιθανό φέτος να έχουμε λιγότερες και από πενήντα ομάδες» είπε ο κ. Βότσης που εστίασε την πηγή του κακού στην απραξία των ομάδων να δημιουργήσουν υποδομές.

Στους Σερραίους παράγοντες μίλησε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο Γιώργος Φωτιάδης και ο Γιώργος Τσιφούτης που αναφέρθηκε σε ένα πολύ σημαντικό θέμα τονίζοντας ότι πρέπει οι ομάδες να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την έκδοση αδειών γηπέδου και την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων με την Αποκεντρωμένη διοίκηση και την Γενική Γραμματεία αθλητισμού.

Μετά το τέλος των κληρώσεων ακολούθησαν και απονομές τροπαίων στις ομάδες που κατέκτησαν το πρωτάθλημα την περσινή αγωνιστική περίοδο.

πηγή:www.ert.gr/ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr