Εύκολη φιλική νίκη για τα “λιοντάρια” κόντρα στον Γυμναστικό !

Εύκολη φιλική νίκη για τα "λιοντάρια" κόντρα στον Γυμναστικό !

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και καταστάσεις αγώνα είχαν οι δυο προπονητές στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών με τους πρώτους να κερδίζουν εύκολα με 68-36. 

Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι της Εθνικής μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι δυο ομάδες έδωσαν το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της φετινής προετοιμασίας. Παρά την κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις οι ομάδες έβγαλαν στοιχεία στο παρκέ με την διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής. Οι παίχτες του Φ.Κοκολιού από την αρχή πήραν μια σημαντική διαφορά με τους παίχτες του Μπουτάκογλου να την συμμαζεύουν κάπως στα μέσα του ημιχρόνου, αλλά μέχρι εκεί.

Οι δυο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και καλούνται να δουλέψουν με τους παίχτες τους για την βελτίωση των αδυναμιών τους.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr