Εύκολα στους “4” της Ανώτερης Νεοχώρι & Serres 1800 – Τα βλέμματα στον Προβατά

Εύκολα στους "4" της Ανώτερης Νεοχώρι & Serres 1800 - Τα βλέμματα στον Προβατά 

Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις ανόδου προς την Επίλεκτη Κατηγορία μέσω των play off της Ανώτερης έγιναν γνωστές, με αυτές του β΄ όμιλου για την ώρα να δείχνουν στους επαναληπτικούς “τα δόντια” τους και να παίρνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έτσι λοιπόν και με την Σκοτούσα να έχει πάρει άτυπα επίσης το ένα εισιτήριο μετά το 0-6 στην Ορεινή την προηγούμενη εβδομάδα, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα την Κυριακή στον Προβατά, εκεί όπου μετά το 0-0 Ελπίς και Δόξα Κάτω Καμήλας έχουν αφήσει ανοιχτή την πρόκριση.

Στα ματς του Σαββάτου λοιπόν μάθαμε και επίσηματις δύο πρώτες ομάδες που πήραν την πρόκριση για την τετράδα και θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Επίλεκτη Κατηγορία. Ο Αστήρ Νεοχωρίου κέρδισε πανηγυρικά με 4-0 τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου με τα γκολ των Κίτσιου στο 19΄, Σένια στο 67΄, Βόγκλι στο 70΄ και Κιοφεντζή στο 90΄ και έτσι παρά την ήττα του στην πρώτη αναμέτρηση(2-1), έχοντας την διαφορά των γκολ, πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση και περιμένει πλέον τον αντίπαλο του από το ζευγάρι Προβατάς-Κ.Καμήλα(0-0 το πρώτο ματς).

Στο άλλο ζευγάρι η Serres 1800 εκμεταλλευόμενη την έδρα της κέρδισε με 4-0 τον Διγενή Άνω Ποροΐων, με πρωταγωνιστή τον Αγγελακά που σημείωσε χατ-τρικ, αλλά και τον Κουκούτση που σκόραρε σε ακόμη ένα ματς και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς πανηγύρισε επίσης την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει στην β΄ φάση, με φόντο μία θέση ανόδου, τον Άρη Σκοτούσας που είχε κερδίσει με 0-6 στην Ορεινή, αν και το δεύτερο ματς γίνεται την Κυριακή, αλλά δεν υπάρχει επιστροφή. Έτσι λοιπόν γνωρίζουμε πως και για τις θέσεις 4-8 το ένα ζευγάρι σίγουρα είναι Διγενής Άνω Ποροΐων-Λαϊλιάς Ορεινής.

 

Τα ζευγάρια της β΄ φάσης των play offs:

Θέσεις 1-4

Αστήρ Νεοχωρίου-Ελπίς Προβατά ή Δόξα Κάτω Καμήλας

Άρης Σκοτούσας-Serres 1800

Θέσεις 4-8

Θρακικός Α.Μητρουσίου-Ελπίς Προβατά ή Δόξα Κάτω Καμήλας

Διγενής Α.Ποροΐων-Λαϊλιάς Ορεινής

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡΣ

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  PLΑY OFFS

ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡ. – ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ           4 – 0 **

ΣΚΟΡΕΡ: 19΄ Κίτσιος, 67΄ Ρόλαντ Σένια, 70΄ Βόγκλι, 90΄ Κιοφεντζής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαψάς – Γεωργίου – Αναγνωστίδης

SERRES 1800 – ΑΝΩ ΠΟΡΡΟΪΑ                4 – 0 **

ΣΚΟΡΕΡ: 30΄ – 45΄ – 70΄ Αγγελακάς, 50΄ Κουκούτσης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαουλτζής – Πούλιος Ι. – Σώμης

Ημίχρονο *      –   τελικό αποτέλεσμα  **

Κυριακή  29 / 04 / 2018        ώρα  17.00

 

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  PLAY OFFS

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ – ΟΡΕΙΝΗ

ΣΚΟΡΕΡ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαφούρης – Δουλγέρης – Παπαποστόλου

ΠΡΟΒΑΤΑΣ  – ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ

ΣΚΟΡΕΡ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπάτσιος – Φραγκάκης – Βογιατζή

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr