ΕΦΗΒΟΙ: Αρνείται να χάσει ο Πανσερραϊκός, νίκη και με τους Ικάρους

ΕΦΗΒΟΙ: Αρνείται να χάσει ο Πανσερραϊκός, νίκη και με τους Ικάρους
Πανσερραϊκός – Ίκαροι: 73-71
 
Ένα σπουδαίο ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολυπληθείς φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Οι δύο από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, με τους «κόκκινους» να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα στο τέλος.
Αναφορικά με την εικόνα του παιχνιδιού το συγκρότημα του Αθανασίου ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 14-19. Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την πρωτοπορία στο σκορ, με το επιμέρους σκορ στην  περίοδο στο 19-21.Ημίχρονο 33-40. Στη τρίτη περίοδο οι «κόκκινοι» πίεσαν, έτρεξαν στο γήπεδο και μείωσαν την  διαφορά στους -4, σκορ στην  περίοδο  16-13(49-53).  Στη τέταρτη περίοδο οι «κόκκινοι» πάλεψαν την κάθε κατοχή μάζεψαν την διαφορά και με επιμέρους σκορ στην  περίοδο 24-18  το ντέρμπι «βάφτηκε κόκκινο».Τελικό σκορ 73-71.
 
 
Ο προπονητής των «κόκκινων»  Πασχάλης Ρούλης δήλωσε:  
“Η ΟΜΑΔΑ μας αγωνίστηκε χωρίς έναν από τους ηγέτες της, τον Ξακουστό Αλέξανδρο, έχοντας κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο.
Έχουν όμως θέληση, πάθος στο παιχνίδι τους και το σημαντικότερο αρνούνται να χάσουν … Είναι winners.
 Επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι από το -7 και το -9, έχοντας να αντιμετωπίσει ειδικές καταστάσεις στον αγώνα…..
Οι αθλητές μας πρέπει να καταλάβουν ότι εφόσον μπορούν να γυρίζουν χαμένα παιχνίδια κόντρα σε μία ομάδα η οποία κάνει πέντε (5) προπονήσεις την εβδομάδα ενώ οι ίδιοι μόνο δύο (2) έχουν τεράστιες δυνατότητες…..
Χαμηλά το κεφάλι, αθλητική νοοτροπία και δουλειά στο γήπεδο”.
 
Διαιτητές: Νέδογλου Α.- Τσακιρίδης
Δεκάλεπτα: 14-19, 33-40 (ημ.), 49-53, 73-71
Ίκαροι: (Αθανασίου Νίκος) Γρίψιος 24, Βουρλίδας 10, Κοπίλης 9(3), Ψιλόπουλος 7, Τοπάλης 6(2),  Γκουτίδης 8(1), Σίμογλου 5.
Πανσερραϊκός: (Ρούλης Πασχάλης) Χρυσοστομίδης Π. 5(1), Τσιαντής Β. 24(1), Μωϋσίδης Λ. 17, Μητκώνης Κ. 8, Φραγκούλης Α. 15(3), Τσιάγγας Α. 2, Βασιλειάδης Π. , Πλατνάρης Ν. 2, Τσιάμης Π. , Αλεξάκης Γ.
 
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr