Ευχαριστήριο Παναθλητικού προς τους Ικάρους και τους φιλάθλους

Ευχαριστήριο Παναθλητικού προς τους Ικάρους και τους φιλάθλους

Με ανακοίνωσε που εξέδωσε η διοίκηση του Παναθλητικού θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα των Ικάρων για την φιλοξενία στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, εστιάζοντας στην παρουσία των Σερραίων φιλάθλων.

 

“Την Κυριακή 5-3-2016 στο γήπεδο των Σερρών η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Ικάρων σε ένα παιχνίδι μεγίστης σημασίας και για τις δυο ομάδες, αφού και οι δυο πλέον έχουν τον ίδιο στόχο. Την άνοδο.
Ένα γήπεδο το οποίο κατακλείστηκε από φιλάθλους των Σερρών και από παιδάκια των ακαδημιών του Σερραϊκού συλλόγου. Το παιχνίδι ήταν μια διαφήμιση του μπάσκετ,τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ,με αποκορύφωμα όταν η ομάδα μας μετά το νικηφόρο για εμάς αποτέλεσμα,φώναξε στο κέντρο του γηπέδου,χειροκροτήθηκε από 250 και πλέον ανθρώπους που βρισκόταν στην κερκίδα.
Σαν διοίκηση του συλλόγου,νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους ανθρώπους των Σερρών για την άψογη φιλοξενία και ευελπιστούμε σύντομα να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε.
Καλή συνεχεία στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μετά τιμής
Η διοίκηση του
Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr