Ευχαρίστησε την ομάδα της ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ η ”Ηλιαχτίδα” για τους 948 πόντους ανθρωπιάς!

Ευχαρίστησε την ομάδα της ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ η ''Ηλιαχτίδα'' για τους 948 πόντους ανθρωπιάς!

Η κυπελλούχος ομάδα της ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ στο πρωτάθλημα εργαζομένων, έκανε πράξη τα λεγόμενα της όλη την χρονιά και αφιέρωσε τους 948 πόντους που σημείωσε σε όλους τους αγώνες της, στον σύλλογο Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, ΄΄Ηλιαχτίδα΄΄.

Οι 948 πόντοι που σκόραραν οι παίκτες της ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ, ισοδυναμούν σε 948€ στο καλάθι ανθρωπιάς του συλλόγου ”Ηλιαχτιδά” και πριν απο λίγες μέρες ο αρχηγός της ομάδας Τάσος Παναγιώτου έδωσε την προσφορά στα μέλη του Σερραϊκού συλλόγου, που φροντίζει τα παιδιά με αυτισμό.

Ο Σύλλογος  Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό  Ν. Σερρών «Η Ηλιαχτίδα» ευχαρίστησε με επιστολή της, την ομάδα της ΠΑΝΜΑΡΚΕΤ για την χειρονομία αυτή.

Μακάρι όλοι οι σύλλογοι που παίζουν σε ένα πρωτάθλημα… φίλων, να σκόραραν έστω και ένα καλάθι, προς τιμή ενός σωματείου που το έχει ανάγκη, με ταπεινότητα και αγάπη προς το άθλημα και τους συνανθρώπους μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr