Ευχαρίστησαν Σίσκο, ευχήθηκαν καλή πορεία στον Κακιούζη οι Ίκαροι !

Ευχαρίστησαν Σίσκο, ευχήθηκαν καλή πορεία στον Κακιούζη οι Ίκαροι !

Και επίσημα πλέον οι Ίκαροι πήραν θέση επί του θέματος και αφού ευχαρίστησαν αρχικά τον coach Σίσκο τονίζοντας ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε ανοιχτή για αυτόν, στην συνέχεια ευχήθηκαν καλή προπονητική χρονιά στον Γιάννη Κακιούζη, που αναλαμβάνει από το πόστο του προπονητή σε ένα νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ικάρων…

Α.Ο.Κ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο.Κ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον coach Κωνσταντίνο Σίσκο και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

– Η πόρτα των Ικάρων θα είναι πάντοτε ανοιχτή για εσένα Κώστα !

 Επίσης, οφείλουμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική και προπονητική χρονιά στο νέο προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Κακιούζη. Αφού βοήθησε τους Ικάρους τα δυο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής όντας από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας, δέχτηκε την πρόταση της ομάδας να αναλάβει από άλλο πόστο, αυτό του προπονητή, και θα μας έχει δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr