Ευχάριστα νέα…Επιστρέφουν στην δράση και επίσημα οι γυναίκες και οι άνδρες του Πανσερραϊκού !

Ευχάριστα νέα...Επιστρέφουν στην δράση και επίσημα οι γυναίκες και οι άνδρες του Πανσερραϊκού !

.Με χθεσινή της ανακοίνωση η Ε.Ο.Κ γνωστοποίησε την επιστροφή στην δράση για τα πρωταθλήματα που διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (22-23/1) όπως και την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων και εξ αναβολής παιχνιδιών από την Δευτέρα (17/01), μετά την αναστολή των δυο εβδομάδων λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της μετάλλαξης “Όμικρον”.

Αυτό σημαίνει, ότι οι γυναίκες του Πανσερραϊκού που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και οι άνδρες του Πανσερραϊκού που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί που σταμάτησαν…

Σαν να μην έγινε ποτέ αυτή η διακοπή, αφού η Ε.Ο.Κ γνωστοποίησε ότι οι αγωνιστικές συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω αλλαγές όσον αφορά το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου.

Περιμένει τους Μαχητές ο Πανσερραϊκός BC, υποδέχεται την Καλαμαριά το γυναικείο τμήμα...

Η πρεμιέρα του 2022 για τον Πανσερραϊκό του Γιώργου Μασλαρινού περιλαμβάνει εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στους Μαχητές που πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία (23/1, 17:00), ενώ οι γυναίκες του Πασχάλη Ρούλη υποδέχονται τον Απόλλων Καλαμαριάς (23/1, 13:00).

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr