Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό μετά το ισόπαλο Καβάλα – Βέροια

Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό μετά το ισόπαλο Καβάλα - Βέροια

Την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League έχει σήμερα ο Πανσερραϊκός, καθώς με νίκη δικιά του κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας και μετά το ισόπαλο «ντέρμπι» κορυφής (0-0) ανάμεσα στην Καβάλα και την Βέροια, θα βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Νωρίτερα, διεξήχθει το «ντέρμπι» κορυφής ανάμεσα στην Καβάλα και την Βέροια, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρωτη θέση της Football League με 15 βαθμούς. Το παιχνίδι μεταξύ τους έληξε 0-0, με αποτέλεσμα να μοιραστούν από 1 βαθμό (16) και έτσι δίνουν την δυνατότητα στον Πανσερραϊκό με νίκη δική του, να τους πιάσει στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Πέτρου Στοϊλα, αν νικήσει την ομάδα της Αριδαίας, θα βρεθεί στην 1η θέση, έχοντας την ισοβαθμία με την Βέροια (την νίκησε 1-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών) ενώ υστερεί με την ομάδα της Καβάλας (ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1). Ωστόσο, υπάρχει και ο δεύτερος γύρος, με τον Πανσερραϊκό να αντιμετωπίζει την ομάδα της Καβάλας αλλά και αυτήν του Ολυμπιακού Βόλου που βρίσκεται στην 4η θέση στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ενώ έχει να αντιμετωπίσει την Βέροια εκτός έδρας.

Σε κάθε περίπτωση, στο μυαλό των παικτών του Πέτρου Στοΐλα, υπάρχει η νίκη και μόνο η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με Αλμωπό, ενώ σε κάθε ευκαιρία τονίζουν πως δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες παρά μόνο η δική τους.

Share