Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα οι Ίκαροι !

Διανύοντας τα μέσα της εβδομάδας, οι Ίκαροι προετοιμάζονται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’Εθνικής. Οι παίχτες του Στέφανου Πέρκου ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει του πρώτου παιχνιδιού της χρονιάς.
Οι “κυανοκίτρινοι” έχουν ήδη μελετήσει τους αντιπάλους τους και καταστρώνουν τα πλάνα τους με σκοπό να είναι πανέτοιμοι την Κυριακή, που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσουν τον ΓΑΣ. Ένας αγώνας που όπως είναι φυσιολογικό θα είναι ιδιαίτερος για όλους, καθώς πέρασαν 7 ολόκληροι μήνες από τη τελευταία φορά που αγωνίστηκαν τόσο οι Ίκαροι όσο και οι άλλες ομάδες.
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
Συντακτικη Ομαδα ''SSN''
Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr
Recommended Posts

Ξεμούδιασαν με οικογενειακό διπλό οι παίκτες του Πανσερραϊκού!
08 Μαρτίου, 2021

Εκλογές Ε.Π.Σ. Σερρών τέλος για 31/03
04 Μαρτίου, 2021