Ετοιμάζεται για Α2 ο Πανσερραϊκός – Πήρε Χωλοπούλου, κράτησε τρεις

Ετοιμάζεται για Α2 ο Πανσερραϊκός - Πήρε Χωλοπούλου, κράτησε τρεις

Ο Πανσερραϊκός δεν εφησυχάζει στιγμή και λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Α2 για το γυναικείο τμήμα, η διοίκηση σήκωσε μανίκια και έπιασε δουλειά προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Τα κόκκινα θα φορά τη νέα σεζόν η Νίκη Χωλοπούλου η οποία ήρθε σε συμφωνία και επιστρέφει στις Σέρρες μετά το πέρασμα της από τον ΑΟΣ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Πανσερραϊκού στην μάχη για την άνοδο, καθώς έπαιζε στον Απόλλωνα Πτολεμαϊδας.

Επίσης στην ομάδα παραμένουν και οι Χύσας Αικατερίνη, Πιτσιάβα Νεκταρία και Τσάντα Αφροδίτη που ανανέωσαν ενώ “μεταγραφές” είχαμε και στην διοίκηση. Δίπλα στους ήδη υπάρχοντες, τον έφορο του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών κ.κ. ΝίκοΤατιτζικίδη, Δημήτρη Γιαννάκη και Χρύσα Αγγελάκη προστέθηκαν ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, η κα. Ευαγγελία Κεφαλά-Κεσκινίδου και ο κ. Ηλίας Βλάχμπεης.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός τους καλωσορίζει στο τμήμα Μπάσκετ Γυναικών και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια στο έργο τους.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr