Ετοιμάζει… αντεπίθεση η Serres 1800! Έσκασε “βόμβα” με Αγγελακά, πήρε & Παυλίδη

Ετοιμάζει... αντεπίθεση η Serres 1800! Έσκασε "βόμβα" με Αγγελακά, πήρε & Παυλίδη

Μπορεί το ξεκίνημα της Serres 1800 στο πρωτάθλημα της Ανώτερης Κατηγορίας να μην ήταν ίσως τόσο εντυπωσιακό όσο θα ήθελε, ωστόσο υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη, η υπόθεση άνοδος είναι ανοιχτή και η διοίκηση φαίνεται πως… παίζει τα ρέστα της, καθώς λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος έριξε στο τοπικό την βόμβα που έχει όνομα Θόδωρος Αγγελακάς για να στείλει μήνυμα προς κάθε αντίπαλο πως υπάρχει περίπτωση σε αρκετούς αγώνες ένας και μόνο παίκτης να είναι αρκετός για να κάνει την διαφορά και μαζί φυσικά με το υπόλοιπο σύνολο που έχει και ποιότητα να ξεκινήσει η αντεπίθεση.

Ο 35χρονος επιθετικός είχε μείνει χωρίς ομάδα κατ’ επιλογήν, ωστόσο φαίνεται πως η διοίκηση και ο προπονητής Νίκος Κουζουτζίδης τον έπεισαν να αγωνιστεί στην Ανώτερη και να κάνει την διαφορά. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες σίγουρα την τελευταία δεκαπενταετία στις Σέρρες με πολλά τρόπαια, ανόδους και πολλά γκολ στο ενεργητικό του. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελπίδα Σκουτάρεως στο δεύτερο μισό της σεζόν πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης η ομάδα ενισχύθηκε και στην άμυνα αποκτώντας το νεαρό, αλλά με αρκετές παραστάσεις αμυντικό, Ιάκωβο Παυλίδη ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, έπαιξε στην Κ20, αγωνίστηκε και στο Χρυσό και πέρυσι είχε βρεθεί στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου στην Καρπερή.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr