“Εσωτερική” μεταγραφή εμπειρίας στον Πανσερραϊκός BC

"Εσωτερική" μεταγραφή εμπειρίας στον Πανσερραϊκός BC

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή, προερχόμενη αυτή τη φορά από τους «κόλπους» της ομάδας και όπως είχε προαναγγείλει και το “SSN”.

Ο Σταύρος Ιωσηφίδης (36 ετών, 1.92μ., Play maker), εκτός από χρέη βοηθού του προπονητή μας Φώτη Κοκολιού, θα ενισχύσει και αγωνιστικά τα «λιοντάρια» στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στις Εθνικές Κατηγορίες.

Με πολύπλευρο ταλέντο, μπασκετική ευφυΐα και ομαδικότητα ο Σταύρος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια επιτυχώς στην Α2 και την Γ’ Εθνική κατηγορία κάνοντας πάντα καλύτερους τους συμπαίκτες του. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να αποτελέσει φέτος έναν από τους «σωματοφύλακες» της ομάδας.

O Πανσερραϊκός Κρι Κρι με απεριόριστη εκτίμηση της συνολικής προσφοράς του στη «φανέλα» με το «λιοντάρι» στο στήθος, του εύχεται υγεία και μια χρονιά που στο τέλος της θα ανταμειφθούν όλοι οι κόποι του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr