Ερωτηματικό για “magic” στην Καρπερή – Αντίο Βλάχου και πλάνο με Σερραίους

Ερωτηματικό για "magic" στην Καρπερή - Αντίο Βλάχου και πλάνο με Σερραίους

10 ημέρες μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος στην Επίλεκτη Κατηγορία και της ανόδου στην Γ΄ Εθνική είναι μικρό χρονικό διάστημα για εξελίξεις και στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής σίγουρα έχουν πολλά θέματα να λύσει προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Γιώργου Παπαδόπουλου και το αν θα μείνει στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Μπορεί ο πρόεδρος με δηλώσεις του να σημείωσε πως τον θέλει στο τιμόνι, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις εντός της ομάδας, ενώ και ο έμπειρος προπονητής έχει τους δικούς του όρους για να συνεχίσει, οπότε για την ώρα όλα είναι ανοιχτά.

Κατά τα άλλα παρελθόν αποτελεί ο Αλέξανδρος Βλάχος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο, αν και σίγουρα μπορούσε να δώσει πολύτιμες βοήθειες με την εμπειρία του, δεν θα συνεχίσει και έτσι επιστρέφει στην Καβάλα.

Τέλος το μεταγραφικό πλάνο που θα στηθεί περιλαμβάνει κυρίως Σερραίους παίκτες με εμπειρίες από την Γ΄ Εθνική προκειμένου να στελεχώσουν την ομάδα, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και μεταγραφές παικτών από το τοπικό πρωτάθλημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr