Ερωτήσεις Survivor 500€ σε Paysafecards

Ερωτήσεις Survivor 500€ σε Paysafecards
Οι μεγάλοι διαγωνισμοί και τα γνωστά βίντεο του Betarades.gr συνεχίζονται! Η online εφημερίδα για το στοίχημα  χαρίζει 2.000€ σε my paysafecards!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα του Betarades.gr στο facebook όπου θα βρείτε το βίντεο του διαγωνισμού και πατώντας “Μου Αρέσει” ή “Τέλειο” (Καρδιά) μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για 500€ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/04)! Πρόκειται για το δεύτερο από τα συνολικά τέσσερα βίντεο που θα δημοσιευτούν  μέσα στο επόμενο δίμηνο, σε κάθε ένα από τα οποία θα υπάρχουν 500€ ως έπαθλο, οπότε το Betarades.gr θα μοιράσει συνολικά 2.000€ σε my paysafecards!
Η δεύτερη εκπομπή μεταδόθηκε την Τετάρτη (19/04), στο πλήρως ανανεωμένο σκηνικό και πολλές εκπλήξεις να σας περιμένουν! Πάρτε τώρα μέρος και διεκδικείστε τα πρώτα 500€ για αυτή την εβδομάδα!
Διαγωνισμός συμμετοχή ➡➡➡ http://bit.ly/2piFIHb

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr