Ερήμην του Πανσερραϊκού εκδικάστηκαν οι προσφυγές τεσσάρων παικτών!

Ερήμην του Πανσερραϊκού εκδικάστηκαν οι προσφυγές τεσσάρων παικτών!

Ερήμην της ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκδικάστηκαν την Δευτέρα από την Α΄ ΕΕΟΔ τέσσερις προσφυγές που είχαν καταθέσει προσφάτως ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι και πριν από λίγες ημέρες φορούσαν την κόκκινη φανέλα, όπως αναφέρει το flnews.gr.

Πρόκειται για αυτές των Τάσου Κρητικού, Βαγγέλη Αναστασόπουλου, Κώστα Τσαμούρη και Δημήτρη Πολίτη, οι οποίοι διεκδικούν συνολικά το ποσό των 10.490 ευρώ που λογικά αφορά σε μισθούς που είχαν να λαμβάνουν από την ΠΑΕ, η οποία ως γνωστόν από τον Ιανουάριο και έπειτα έπαψε να πληρώνει, αφού ο τότε χρηματοδότης Δημήτρης Χειρίδης έκλεισε την κάνουλα.

Όπως ήταν αναμενόμενο κανένας από την πλευρά της ΠΑΕ, αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει και κανείς, δεν έδωσε το παρών στην διαδικασία και έτσι τα παραπάνω ποσά επιδικάστηκαν στους παίκτες οι οποίοι αναλυτικά έχουν λαμβάνειν: Τσαμούρης: 3.800 ευρώ, Κρητικός: 2.350 ευρώ, Πολίτης: 2.170 ευρώ και Αναστασόπουλος: 2.170 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο Πανσερραϊκός επιστρέψει από την Γ΄ Εθνική και συστήσει νέα ΠΑΕ, τότε αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα δικαιούνται από την ομάδα το ήμισυ(50%) των ποσών που τους έχει επιδικαστεί.


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr