ΕΠΣ Σερρών: Επανεκκίνηση των αθλητικών ακαδημιών με self test και όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας (video)

ΕΠΣ Σερρών: Επανεκκίνηση των αθλητικών ακαδημιών με self test και όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας (video)

Την Δευτέρα 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η επανεκκίνηση των αθλητικών Ακαδημιών, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σερρών, Χατζηπαντελή Αθανάσιο, να μιλάει για τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν, ενώ αναφέρθηκε και στις εκλογές που θα γίνουν στις 30 Ιουνίου.

Η κανονικότητα επιστρέφει σιγά σιγά, καθώς έχουν αρθεί πολλά από τα μέτρα που ίσχυαν για κάτι παραπάνω από 7 μήνες, με την επανέναρξη των αθλητικών ακαδημιών, να είναι από τα τελευταία βήματα που έδωσε το πράσινο  φως η Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο της επανέρξης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών, Αθανάσιος Χατζηπαντελής, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας των Ακαδημιών, τονίζοντας πως και τα Σωματεία και οι σύλλογοι αλλά και οι αθλητές, ακολουθούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, με self tests, αποστάσεις ασφαλείας κλπ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα το εκλογών της ΕΠΣ Σερρών, οι οποίες έχουν αναβληθεί ήδη δύο φορές, με τη νέα ημερομηνία να είναι στις, 30 Ιουνίου, με τον κο. Χατζηπαντελή, να δηλώσει επισήμως πως θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Σερρών, Χατζηπαντελή Αθανάσιο: 

Share