ΕΠΣΣ: Πρεμιέρα με νίκες των μικτών ομάδων, επί των αντίστοιχων της Θράκης

ΕΠΣΣ: Πρεμιέρα με νίκες των μικτών ομάδων, επί των αντίστοιχων της Θράκης

Με… το δεξί μπήκαν οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Σερρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, καθώς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής κέρδισαν τις ομάδες της Ε.Π.Σ.Θράκης. Τόσο η Κ-15 που νίκησε με 4-1, όσο και η Κ-17 που νίκησε με 3-0, είχαν πολύ καλή εικόνα και κέρδισαν το χειροκρότημα όσων παραβρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Χρυσού.

Επόμενος αγώνας για τις Μικτές ομάδες είναι εκτός έδρας κόντρα στην Ε.Π.Σ.Ξάνθης, με την ημερομηνία να μην έχει οριστεί ακόμη από την Ε.Π.Ο

Κ-15 Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ-Ε.Π.Σ.ΘΡΑΚΗΣ 4-1

Σκόρερ: 50΄ Μπήδιος, 55΄πεν. Μπλατσιώτης, 71΄ αυτογκόλ, 77΄ Σπανίδης / 75΄ Χατζηδημητρίου

Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ: Καραμπέτσιος, Σπανίδης, Βατμανίδης, Παρασχάκης, Φούρλιος, Αρναουτάκης, Σαμαράς, Άτσαλος, Κεβάνι, Μπήδιος, Μπλατσιώτης, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Ιακάρης, Καμήλαλης, Πασχαλίδης, Κωνσταντινίδης, Τάσιος.

 

Κ-17 Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ-Ε.Π.Σ.ΘΡΑΚΗΣ 3-0

Σκόρερ: 16΄-34΄ Κελλίδης, 24΄ Καλουπτσής

Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ: Μπαλμαδάκης, Κόκκινος, Παπακωνσταντίνου, Μπομπότας(24΄ λ.τ Αραμπατζής), Χάβος, Αϊβατζίδης, Πάνος, Δημητρίου, Δράγκος, Κελλίδης, Καλουπτσής, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Σίκαλος Χρήστος, Σίκαλος Γραμμένος, Καρδαράς, Γανίκας.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr