Επιτυχημένος ο αγώνας του ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ «ΓΥΡΟΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ 2017»

Επιτυχημένος ο αγώνας του ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ «ΓΥΡΟΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ 2017»

Την περασμένη Κυριακή ο Σερραϊκός Σύλλογος ΜΑΧΗΤΗΣ διοργάνωσε τον 2ο κατά σειρά «Γύρο Κερκίνης». Έναν αγώνα που προβάλει τον Νομό Σερρών και τις όμορφες περιοχές της Λίμνης Κερκίνης και του Παγγαίου. Στα του αγώνα, οι σχεδόν 100 αθλητές ακολούθησαν την διαδρομή των 108χλμ που έκρυβε για ακόμα μια φορά εκπλήξεις (πέρυσι ζέστη, φέτος δυνατός αέρας). Παρόλ’ αυτά η μέση ταχύτητα του κυρίως γκρουπ ξεπερνούσε τα 45χλμ στερώντας το δικαίωμα στους υπολοίπους να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό των πρώτων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν ο αθλητής του Βέλους (ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ) και οι πολυάριθμες ομάδες των 1000 Δέντρων και του Θράκα Ιππέα. Τελικά αφού «πιάστηκε» το μοναχικό ξεκόλλημα του ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (Βέλος) από το κυρίως γκρουπ, ένα νέο ξεκόλλημα των ΒΑΣΙΛΑ (1000 Δέντρα) και ΛΙΝΑΡΔΟΥ (Θράκας Ιππέας) κοίμισε το γκρουπ και μόνοι τους οι 2 αθλητές κατάφεραν να φτάσουν στην τελική και όμορφη ανάβαση των Άνω Πορροΐων. Στα τελευταία 500 μέτρα της ανηφόρας μια επίθεση του ΛΙΝΑΡΔΟΥ έφερε την πολυπόθητη νίκη για τον ίδιο και την ομάδα του!
Η σερραϊκή ομάδα από την μεριά της συμμετείχε με αθλητές σ’ όλες τις κατηγορίες (Elite και Open). Σ’ έναν δύσκολο αγώνα όπου η ομάδα επιφορτίστηκε κυρίως με το βάρος της διοργάνωσης οι αθλητές της τερμάτισαν στις ακόλουθες θέσεις:
ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (29ος Γενικής και 20ος στην Elite)
ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (42ος Γενικής και 26ος στην Elite)
ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ (49ος Γενικής και 4ος στην 30+)
ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (57ος Γενικής και 8ος στην 40+)
ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (63ος Γενικής και 33ος στην Elite)
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΚΗΣ (65ος Γενικής και 34ος στην Elite)
ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (69ος Γενικής και 35ος στην Elite)
ΑΓΟΡΑΣΤΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (70ος Γενικής και 9ος στην 17+)
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ (71ος Γενικής και 11ος στην 17+)
ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (76ος Γενικής και στην 8ος 50+)
ΨΑΡΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (79ος Γενικής και 11ος στην 17+)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ (83η Γενικής και 4η στην Γυναικών Open)
Ακόμα συμμετοχή στον αγώνα έλαβαν οι ΚΟΤΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και όχι μόνο (θα ακολουθήσει ευχαριστήριο δελτίο) βοήθησαν στον μέγιστο δυνατό βαθμό στην διοργάνωση του εκ αποτελέσματος πετυχημένου αγώνα!!!
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, τους συνοδούς και τις ομάδες τους που έλαβαν μέρος στον δικό μας αγώνα!!!
Τα ξαναλέμε και πάλι το 2018!!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr