Επιτυχίες για τους “Μαχητές” στο Κιλκίς

Επιτυχίες για τους "Μαχητές" στο Κιλκίς

Ο Σύλλογος «ΜΑΧΗΤΗΣ-BIKE RIDERS» έδειξε για ακόμα μια φορά τις δυνατότητες του στο χώμα! Ειδικότερα στον αγώνα “MACEDONIAN TROPHY 2017” που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 25-26/02/2017, στο Κιλκίς, οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να διακριθούν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η λάσπη και τα τεχνικά κομμάτια της διαδρομής έδειξαν ότι βοήθησαν τόσο τον ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥΛΙΟ (1ος στους Elite στην συνολική κατάταξη) όσο και τον ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑ (1ος στην 18+ στην συνολική κατάταξη).
Επίσης ο Σύλλογος ανακοινώνει με χαρά και υπερηφάνεια την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή ΝΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ήταν διεθνής ποδηλάτης, μέλος της εθνικής ομάδας από το 2010 και 2 επαγγελματικών Continental ομάδων Uci (2013,2015). Είχε πετύχει αρκετές νίκες και βάθρα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2016 αγωνιζόταν με την “VS Hyerois” στο Γαλλικό πρωτάθλημα όπου πέτυχε 2 προσωπικές νίκες και αρκετά βάθρα.
Όλα προμηνύουν πως το 2017 θα είναι μια χρονιά με πολλές διακρίσεις για τον Σύλλογο και τους αθλητές του!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr