Επιτέλους ανάσες για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Επιτέλους ανάσες για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Μετά από ένα δεκαημέρο… χωρίς ανάσα για τους παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τέσσερα συνεχόμενα εξαντλητικά ματς και ολοκλήρωση του α΄ γύρου των μπαράζ ανόδου στην Football League, ο Παύλος Δημητρίου έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους για την τελική ευθεία.


Η Σερραϊκή ομάδα θα επιστρέψει την Τετάρτη στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής(13/5) με τον ΝΠΣ Βόλος, εκεί όπου η νίκη είναι μονόδρομος τόσο για το κυνήγι της 2ης θέσης, αλλά και της 3ης, καθώς θυμίζουμε πως υπό κάποιες προϋποθέσεις(αδυναμία ομάδων Football League) μπορεί και αυτή να δώσει άνοδο.

Ο Απόλλων άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Καυτατζόγλειο αλλά του έλειψε το γκολ για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ η επιστροφή των Τάντιτς και Μουτεσίδη βοήθησε ξεκάθαρα, καθώς η ομάδα έγινε πιο επιθετική σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Άπαντες λοιπόν πιστεύουν πως κόντρα στην ομάδα του Βόλου και με την έδρα σύμμαχο, το Παραλίμνιο είναι ικανό να κερδίσει την Κυριακή, ενώ το κάλεσμα προς τον κόσμο για να υποστηρίξει την ομάδα είναι γενικό, αφού μιλάμε για εκπροσώπηση του Νομού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr