Επιστροφή Τσαμούρη στον Πανσερραϊκό! Άκυρο για Δαμιανάκη…

Επιστροφή Τσαμούρη στον Πανσερραϊκό! Άκυρο για Δαμιανάκη...

Στην διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη τίθεται και πάλι και μετά από αρκετό καιρό ο Κώστας Τσαμούρης, όπως μετέδωσε η ΕΡΑ Σερρών και είναι αυτός που θα ενισχύσει την άμυνα των “λιονταριών” για το υπόλοιπο το πρωταθλήματος, καθώς η περίπτωση απόκτησης του Δαμιανάκη-άγνωστο γιατί-δεν θα προχωρήσει, παρότι ο παίκτης βρέθηκε στις Σέρρες και είχε ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Όσον αφορά τον Τσαμούρη, θυμίζουμε πως στις 24 Ιανουαρίου είχε ενημερωθεί από τον τότε τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση πως δεν υπολογίζεται, σε μία κίνηση έκπληξη, καθώς ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας έχοντας 14 90λεπτες συμμετοχές. Ωστόσο ο 23χρονος αμυντικός δεν θέλησε ποτέ να λύσει το συμβόλαιο του, παρέμεινε στην ομάδα και τώρα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τον επαναφέρει και του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να δείξει την αξία του και να βοηθήσει την ομάδα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr