Επιστροφή στις νίκες και 2η θέση μέσω ΔΑΚ ψάχνουν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού κόντρα στον Πιερικό (4/12, 13:00) !

Επιστροφή στις νίκες και 2η θέση μέσω ΔΑΚ ψάχνουν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού κόντρα στον Πιερικό (4/12, 13:00) !

Μετά την ήττα στο Ιβανώφειο και όπως αυτή ήρθε (οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία), οι “λιονταρίνες” έχουν μπροστά τους ακόμη ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα, που βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει και βρίσκεται στην 2η θέση με ρεκόρ 5-1. Ο Πιερικός έρχεται στις Σέρρες για να διαφυλάξει την θέση του, αλλά οι παίκτριες του Πασχάλη Ρούλη καλούνται να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να φτάσουν αυτές στο νικηφόρο αποτέλεσμα δυο στροφές πριν το τέλος του α’ γύρου.

Με την Μαραγκού να συμμετέχει κανονικά σε όλο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και να είναι στην διάθεση του προπονητή της, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ομάδα της Κατερίνης με τις Γκάλιου και Χωλοπούλου Μ. να παραμένουν στα “πιτς”. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) με διαιτητές τους Θεοδωρίδη – Καρυπίδη.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr