Επιστροφή Ρίστιτς στις προπονήσεις – Δύσκολα για μεταγραφή – Πριμ για 4×4

Επιστροφή Ρίστιτς στις προπονήσεις - Δύσκολα για μεταγραφή - Πριμ για 4x4

Ο Μποριβόγιε Ρίστις που ήταν ένας από τους έξι που την περασμένη εβδομάδα τέθηκαν εκτός ομάδας από την διοίκηση του Πανσερραϊκού, επέστρεψε σύμφωνα με πληροφορίες στις προπονήσεις των “λιονταριών” αφού τελείωσε για αυτόν η υπόθεση “καραντίνα” και έτσι τίθεται στην διάθεση του Απόστολου Χαραλαμπίδη για τα επόμενα ματς.

Το τι ακριβώς έγινε είναι άγνωστο, όπως φυσικά και το ποια θα είναι η τύχη των υπολοίπων πέντε που για την ώρα παραμένουν εκτός ομάδας.

Κατά τα άλλα δύσκολο η ομάδα θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή από τους ελεύθερους παίκτες της Βέροιας, αφού οι περισσότεροι που είχαν βρεθεί στο στόχαστρο κατέληξαν σε άλλες ομάδες, εκτός και αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Οι Μπαστιάνος και Ρούνεϊ θα παραμείνουν τελικά στον Αστέρα Τρίπολη αποκτώντας δικαίωμα συμμετοχής, ο Ουνγιαλίδης κατέληξε στον Ν.Π.Σ. Βόλος και ο Σουλιώτης στον Απόλλωνα Λάρισας. Προτεραιότητα του τεχνικού των “λιονταριών” ήταν κάποιος παίκτης για την άμυνα, οπότε μόνο αν προκύψει κάτι άλλο ενδιαφέρον θα γίνει κίνηση.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση φέρεται να έχει τάξει πριμ αρκετών χιλιάδων ευρώ στους παίκτες εφόσον στα επόμενα τέσσερα καθοριστικά ματς με Παναιγιάλειο, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας και ΑΕ Καραϊσκάκη κάνουν το απόλυτο και φέρουν 12 βαθμούς στην ομάδα, προκειμένου να τους δώσουν ακόμη ένα κίνητρο και να δείξουν ότι τους πιστεύουν.

Από εκεί και πέρα η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της περιμένοντας την Πέμπτη λογικά να επιστρέψει ο Εν’Νομό από την Γαλλία, όπου πήγε για την γέννηση του παιδιού του, ο Στέβιτς ανεβάζει στροφές, ενώ είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή σε αυτό το ματς ο Ιωαννίδης που έτσι και αλλιώς είναι εκτός ομάδας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr