Επιστροφές & απουσίες κόντρα στην Καλλιθέα για τον Πανσερραϊκό

Επιστροφές & απουσίες κόντρα στην Καλλιθέα για τον Πανσερραϊκό

Έχοντας αρκετούς παίκτες στο όριο των καρτών το προηγούμενο διάστημα ήταν λογικό και επόμενο να έρθει η στιγμή που ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έβρισκε μπροστά του το πρόβλημα και καλείται πλέον στα επόμενα ματς να διαχειριστεί τις απουσίες και ταυτόχρονα ο Πανσερραϊκός να συνεχίσει να δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

 

Την Κυριακή οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν την Καλλιθέα την οποία είχαν κερδίσει και στο Ελ Πάσο και θα μείνουν εκτός οι Κάκκο και Σιάκκας λόγω τιμωρίας, ενώ ο Ιωαννίδης που συμπλήρωσε 7 κάρτες θα απουσιάσει από τους αγώνες με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Παναιγιάλειο.

 

Βέβαια υπάρχουν και τα θετικά στοιχεία, καθώς ο Γαβριηλίδης έχοντας εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του θα επιστρέψει και λογικά θα πάρει θέση και στην ενδεκάδα, ενώ ετοιμοπόλεμοι δείχνουν να είναι πλέον και οι δύο μέχρι πρότινος τραυματίες Τσούτσης και Πόζογλου που προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr