Επιστρέφουν τα δελτία και πάει Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός!

Επιστρέφουν τα δελτία και πάει Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός!


Κανονικά με τα δελτία τους θα μεταβούν οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού στα Τρίκαλα για το Κυριακάτικο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής κόντρα στην τοπική ομάδα. Αυτό διαβεβαίωσαν αργά το απόγευμα οι δύο στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Χειρίδη, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Βασίλης Πορτουλίδης τον μεγαλομέτοχο και τους μετόχους της ΠΑΕ.

Οι δύο συνεργάτες του χρηματοδότη, Δημήτρης Θεοδωρίδης και Βασίλης Πορτουλίδης διαβεβαιώνουν ότι ο Δημήτρης Χειρίδης δεν είπε ποτέ πως επιθυμεί η ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του χρηματοδότη μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισαν ότι ο Δημήτρης Χειρίδης τους εξέφρασε την απορία γιατί δημιουργήθηκε τόσος ντόρος αφού ο ίδιος ποτέ δεν δήλωσε ότι επιθυμεί η ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και ότι τα δελτία τα είχε ο πρόεδρος της ομάδας για να διευθετήσει κάποιες νομικές λεπτομέρειες που αφορούν τους παίκτες και την ομάδα.

 

πηγή:www.ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr