Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πανσερραϊκού…

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πανσερραϊκού...

“Καμπανάκι” προειδοποίησης φαίνεται πως ήταν η απόφαση των παικτών του Πανσερραϊκού να μην προπονηθούν την Παρασκευή ως κίνηση διαμαρτυρίας για την μη καταβολή χρημάτων που αφορούν προκαταβολές για τις συμφωνίες που σύναψαν με την διοίκηση. Οι παίκτες συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι παρεπιπτόντως χορήγησαν και διήμερο ρεπό για να ηρεμήσει η κατάσταση και έλαβαν τις διαβεβαιώσεις πως στις αρχές της εβδομάδας θα έχουν πάρει τα χρήματα τους. Έτσι την Δευτέρα η προπόνηση αναμένεται να γίνει κανονικά.

Άλλωστε οι περισσότεροι κατανοούν τις προσπάθειες της διοίκησης να βρει χρήματα και η απόφαση τους να περιμένουν και εν τέλει να μείνουν ήταν συνυφασμένη με το υπό ποιες συνθήκες θα έβγαινε η χρονιά.

Άπαντες θέλουν να αφήσουν πίσω τους το συμβάν και να κάνουν μία καινούργια αρχή ελπίζοντας πάντα πως τα χρήματα θα έρθουν μετά τις ενέργειες του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου και του Χρήστου Κοράκη. Την ίδια ώρα Σάκης Αναστασιάδης και Νίκος Κατσαβάκης γνωρίζοντας επίσης το δύσκολο έργα που ανέλαβαν προσπαθούν όσο είναι δυνατόν να κρατήσουν καλό κλίμα και ηθικό ακμαίον, ελπίζοντας να αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και να δουλέψουν χωρίς να έχουν άλλα θέματα να τους απασχολούν.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr